Turnieje haxballa
Dzień dobry mam pomysł na zrobienie naszej własnej ligi proszę o wyrozumiałość jeżeli gdzieś jest napisany już taki temat, lub nie wolno próbować zrobić własnej ligi gdyż mogłem przeoczyć ten watek
Jeżeli z sondy wyjdzie, że chcecie ligi zrobię sondę na której ustalimy czy będzie liga 3v3 czy 4v4 oraz na jakim boisku oczywiście lige zrobimy w momencie kiedy będzie tyle osób ile drużyn bo członkowie klubów nie musza mieć konta na forum
Ja jestem do tego sceptycznie nastawiony. Przy lidze będzie mnóstwo do zrobienia. Oczywiście spróbować możemy, ale wolałbym najpierw rozpropagować zwykłe turnieje prowadzone do tej pory. Chodzi o to żeby zdobyć popularność i przyciągnąć ludzi.
Administrator
Dobry pomysł ja jestem za tymi 1 ligami a jak będzie więcej osob to 2 lige zrobimy
Poza tym jak chcecie zrobić ligę 3v3 albo 4v4 jeśli w tej chwili na forum jest mniej więcej tyle osób, by stworzyć jedną drużynę? Działajmy powoli i stopniowo. Najpierw kilkunastoosobowa liga 1v1, później jak zobaczymy że to działa, zastanowimy się nad 2v2. Bez pośpiechu.