MŚ 2014 Fidżi Turnieje Haxballa

Turnieje haxballa

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Komputery

#1 2014-07-07 01:39:52

Fidżi

FidżiAdministrator

Punktów :   

Turniej Masters

Mam nowy pomysł. Zastanawiałem się jaki jest sens tego forum, tych MŚ 2014 Fidżi. Oczywiście jest to zabawa, integracja, zwiększanie umiejętności w grze w haxball, lecz czułem, że jest to trochę za mało. Pomyślałem, że co np 100 turniejów można rozgrywać Mega turniej skupiający najlepszych graczy. Ta czołowa ósemka/szesnastka/trzydziestka dwójka MŚ 2014 Fidżi mogłaby być powoływana z Rankingu Narodów. Co Wy na to? Laureaci Turnieju Masters mogliby otrzymywać jakieś specjalne wyróżnienie, np złotą sygnaturę na forum czy coś w tym stylu. Myślę że pomysł jest dobry, ponieważ to sprawiłoby, że walka o punkty w Rankingu Narodów nabralaby sensu. Zwiększyłaby się też rywalizacja. Co o tym wszystkim sądzicie?

#2 2014-07-07 06:47:00

Kamil

Nowy użytkownik

Punktów :   

Re: Turniej Masters

MYślę że pomysł jak najbardziej na p[lus po rozegraniu kilkunastu mistrzów można wybrac tych najlepszych z rankingu o walki o tytuł najlepszego

#3 2014-07-07 07:20:42

polak

Nowy użytkownik

Punktów :   

Super pomysł! ten kto wygra turniej będzie miał po prostu tak jak pisałeś np: zielony nick na forum a ten kto ten super turniej złoty nick na forum to jest ekstra pomysł brawo !

#4 2014-07-08 10:22:38

Fidżi

FidżiAdministrator

Punktów :   

Cieszę się, że Wam się podoba. Tylko że turnieje Masters muszą być rzadkie. Załóżmy, że będą odbywać się dwa turnieje na dzień, a Turniej Masters co 100 turniejów, czyli co 50 dni. To ma sens, taki Turniej Masters co 1,5 miesiąca. Można nawet rzadziej rozgrywać Turnieje Masters, chodzi o to by były naprawdę wyjątkowe. Bo kiedy będą one zbyt często, to i Laureatów będzie bardzo dużo, co kompletnie mija się z celem. Bo po co nam kilkunastu mistrzów na forum, które będzie liczyło dajmy na to 100 aktywnych użytkowników. Powinno ich być np trzech na 100 użytkowników.

Stopka forum

RSS